medusaart - pomysłowa biżuteria
Ania (Józefów) pisze:
Cudowny, bajeczny, przeuroczy - wizualnie lekki, delikatny, pełen srebrnego wdzięku. Filigranowy konik morski unosi się na fali trzepocąc koronkowymi skrzydełkami. Misterna kompozycja i piękne wykonanie zachwycają. Dziękuję.
Opinia wystawiona w dniu 2017-07-19 16:34:19
Małgorzata (Józefów) pisze:
Mały, uroczy kameleon na każdą okazję i do każdego stroju. :) Rozweseli, rozbawi i sprawi, ze będę mieć niezapomniany dzień. :)
Opinia wystawiona w dniu 2017-07-11 17:41:59
(Warszawa ) pisze:
Bransoletka jest piękna. Dziękuję i polecam :)
Opinia wystawiona w dniu 2017-07-06 23:01:00
Ania (Józefów) pisze:
Absolutnie rewelacyjny wisior - subtelny, uroczy, kobiecy. Przepiękny kamień księżycowy i baśniowy kameleon zachwycają. Dziękuję!
Opinia wystawiona w dniu 2017-07-05 00:09:42
Małgorzata (Józefów) pisze:
Pierścionek urokliwy i niezwykły. :) Babcina koronka w towarzystwie tęczowego labradorytu przywołuje wspomnienia z tamtych lat. :) Dziękuje i polecam. :)
Opinia wystawiona w dniu 2017-07-02 15:39:23
Dorota (Józefów) pisze:
Piękny, oryginalny i poprawiający nastrój pierścień :)
Opinia wystawiona w dniu 2017-06-23 23:40:10
Paulina (Warszawa) pisze:
Pierścionek jest przepiękny! Dziękuję :)
Opinia wystawiona w dniu 2017-05-06 08:29:14
Anna-Maria (Jozefow) pisze:
Niezwykły wisior z przepięknym kianitem połyskującym srebrną, lodowo-niebieską poświatą, niczym tajemnicza, odległa planeta zamieszkana przez urocze kameleony... oto jeden z nich, chce się z Tobą zaprzyjaźnić! Niezwykła aura błękitnej, odległej gwiazdy otula kianitową mgiełką tajemniczego kameleona nie z tej Ziemi! Jak go nie polubić? Dziękuję!
Opinia wystawiona w dniu 2017-04-28 20:56:15
Alicja (Józefów) pisze:
Subtelny, delikatny, uroczy naszyjnik, który chwyta za serce. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Koliber, szczęście, ulotna chwila, marzenia... to wszystko wyczarowane w miniaturowej srebrnej formie. Dziękuję Pani Kingo!
Opinia wystawiona w dniu 2017-04-28 20:47:20
jarsem (Bukowiec ) pisze:
Kinga sprawiłaś przyjemność nowej posiadacze kolczyków. Jest zachwycona. Ja zresztą też, bo to piewszorzędna robota. Dziękujemy :-)
Opinia wystawiona w dniu 2017-03-04 13:27:23
Małgorzata (Józefów) pisze:
"Wilk na skarpie" to mały landszafcik. Stworzony przez niezwykle utalentowaną Panią Kinge, która z wyczuciem smaku i fantazji tworzy dla nas przepiękne rzeczy ze srebra i kamieni. Wisior przywodzi mi na myśl obraz o podobnym tytule jakże znanego i lubianego przeze mnie malarza, jakim był Alfred Wierusz-Kowalski. :)
Opinia wystawiona w dniu 2017-03-02 10:14:07
Ania (Warszawa) pisze:
Piękna zarówno jako dodatek na specjalne okazje jak i na co dzień.
Opinia wystawiona w dniu 2017-02-19 09:11:49
Małgorzata z Józefowa (Józefów) pisze:
Po zmierzchu w zimowym blasku księżyca, dostrzegłam postać jelenia. :) Delikatny wisior, mały obraz przykuwający uwagę i oprawiony w delikatną ramkę. :) Gorąco polecam te niezwykłe pejzaże, z kolekcji "Szepty Natury"stworzone dla każdej z nas. :)
Opinia wystawiona w dniu 2017-02-13 22:21:29
Agnieszka Hela. (Izabelin ) pisze:
Bardzo udany zakup. Mimo, że duża zawieszka, jest lekka i delikatna w formie. Bardzo ładny wzór, konik prezentuje cały swój urok
Opinia wystawiona w dniu 2017-02-10 16:28:10
Jolantae (Toruń) pisze:
Kolczyki bardzo ładne, starannie wykonane. To już mój kolejny zakup z którego jestem zadowolona.
Opinia wystawiona w dniu 2017-02-03 06:32:09
Marzena (Warszawa) pisze:
Pięknie wykonany ...oczarowuje wszystkich nie tylko mnie.Serdecznie polecam po raz pierwszy ale zapewne nie po raz ostatni :)
Opinia wystawiona w dniu 2017-01-21 10:17:57
Alicja (Józefów) pisze:
Na pierwszym planie ośnieżone pole, a w dali las rozświetlony nocnym blaskiem księżyca. Nastrojowy, zimowy krajobraz z malarską perspektywą. Czerń i biel. Światło i cień. Trzaskający mróz i cisza uśpionych roślin. Księżycowa aura otulona puchową pierzyną śniegu. Arcydzieło z kamienia i metalu ma wizualną lekkość piórka. Magia dzieł Pani Kingi? Tak!
Opinia wystawiona w dniu 2017-01-18 13:43:17
Alicja (Józefów) pisze:
Panna Morska przecudnej urody przegląda się w lustrze szmaragdowej wody. Zachwycający wisior z zapatrzoną w zachód słońca Lorelei. Syreni śpiew w tle. Nostalgiczny obraz wykuty w srebrze, pomalowany światłocieniem oksydy oczarował mnie. Absolutna rewelacja! Fantastyczny! Dziękuję!
Opinia wystawiona w dniu 2017-01-15 22:05:26
jachuko (Elbląg) pisze:
Podobały się a może jeszcze bardzie się podobały!!!
Opinia wystawiona w dniu 2017-01-02 13:55:06
Marta (Lipno) pisze:
Kolczyki prześliczne, zdjęcie nie oddaje ich uroku na żywo. Są delikatne, wykonane z dbałością o każdy szczegół. Kontakt ze Sprzedającą również na najwyższym poziomie :) bardzo polecam!
Opinia wystawiona w dniu 2016-12-15 01:48:16
Małgosia z Opola (Opole) pisze:
Kolczyki przepiękne! Dziękuję!
Opinia wystawiona w dniu 2016-12-12 19:10:54
Katarzyna Pabianiak (Szczecin) pisze:
Surowe piękno zamknięte w eleganckim pierścionku. Najwyższa jakość wykonania.
Opinia wystawiona w dniu 2016-12-06 20:13:36
Ewa (Warszawa) pisze:
Piękna biżuteria, subtelna, dostawa błyskawiczna
Opinia wystawiona w dniu 2016-11-02 20:00:39
Beata (Bielsko-Biała) pisze:
Kolczyki bardzo eleganckie i wyrafinowane. Jednak nietypowy kształt bigla powoduje przesuwanie się kolczyka w uchu. A może tak ma być? Poradziłam sobie nakładając zatyczki.
Opinia wystawiona w dniu 2016-09-26 21:31:31
Anna-Maria (Jozefow) pisze:
Moja cudowna, pełna wdzięku kobietka-żuczek w labradorytowe paseczki jest niezwykła i niepowtarzalna. Bardzo, bardzo mi się podoba! Dziękuję Pani Kingo!
Opinia wystawiona w dniu 2016-09-01 23:56:36
Małgorzata Stadejek (Puławy) pisze:
Piękna bransoletka,taka jak chciałam,noszę ją codziennie i bardzo ją lubię.Dziękuję za wykonanie takiej pięknej biżuterii.
Opinia wystawiona w dniu 2016-09-01 22:24:34
Milena (Włocławek) pisze:
Przepiękne rzeczy ......wykonanie bardzo szczegółowe, serdecznie polecam
Opinia wystawiona w dniu 2016-08-31 07:01:31
Ala (Józefów) pisze:
Subtelna, kobieca, z misternym wzorem - dokładnie taka, o jakiej marzyłam. Dodatkową ozdobę bransolety stanowi niezwykły, tęczowy labradoryt. Cudowna! Polecam dzieła Pani Kingi Włodarczyk!
Opinia wystawiona w dniu 2016-08-02 13:52:34
Ala (Józefów) pisze:
Oryginalny, niepowtarzalny pierścionek z kolorowym owadzim maluchem. Mój uroczy "Żabeś" bardzo się wszystkim podoba, straszny z niego słodziak! To mój kolejny super-zakup w Medusaart. Polecam!
Opinia wystawiona w dniu 2016-08-02 13:44:56
K. Józefczyk (Łódź) pisze:
Kolczyki pięknie wykonane. Zachwycają szlachetnością.
Opinia wystawiona w dniu 2016-07-27 20:37:40
Ania (Józefów) pisze:
Tajemniczy wisior z zaczarowanym kameleonem-smokiem-dzieckiem. Niezwykłe baśniowe stworzenie jest zamknięte w kręgu - może za chwilę wykluje się z jaja, a może wygląda z gniazda w dziupli drzewa? Delikatne łapki opiera na kwiatku z tęczowym labradorytem. Zauroczył mnie ten maluszek swoim radosnym spojrzeniem. Zachwyciło wykonanie wisiora. Dziękuję
Opinia wystawiona w dniu 2016-07-23 23:47:05
Małgorzata z Józefowa (Józefów) pisze:
Oryginalna, jedyna w swoim rodzaju, pasująca do każdego stroju i na co dzień, moja długo oczekiwana obrączka "W letniej dziupli". :) Dziękuje i gorąco polecam. :)
Opinia wystawiona w dniu 2016-07-19 10:26:50
Ania (Józefów) pisze:
Przepiękny rubin. Niesamowita gwiazda. Z przyjemnością noszę - naszyjnik bardzo ładnie się układa. Dziękuję Pani Kingo!
Opinia wystawiona w dniu 2016-07-16 15:00:41
(Józefów) pisze:
Nastrojowy wisior z księżycową poświatą i wilczą arią w tle. Zwraca uwagę misternym wykonaniem oraz wizerunkiem młodego wilka, ciętym ręcznie w metalu. Miniaturowy obrazek srebrem na srebrze namalowany, a jakże wymowny. W lesie spowitym księżycowym blaskiem, zew natury woła nocnego łowcę; jego głos niesie się w dal. Podziwiam artyzm autorki dzieła.
Opinia wystawiona w dniu 2016-07-12 17:57:06
Małgorzata z Józefowa (Józefów) pisze:
Wiosenny, sympatyczny Tęczowy Żuczek. :) Zupełnie inny od tego opisanego w wierszu Jana Brzechwy. :) Mój jest kolorowy i ma już żonę...Rubinową. :) Polecam "Szepty Natury". :)
Opinia wystawiona w dniu 2016-07-12 14:12:28
Kamilla Woszczyk (Mysiadło) pisze:
Dziekuje za przepiękne kolczyki z którymi sie teraz nie rozstaje:)))
Opinia wystawiona w dniu 2016-06-12 14:39:27
Sid (Józefów) pisze:
Uroczy, kobiecy, subtelny. Przepiękny wisior z niebiańskim labradorytem. Mój kolejny udany zakup w Medusaart!
Opinia wystawiona w dniu 2016-06-06 23:00:32
Magsalena (Wrocław) pisze:
Bardzo ładnie wykonane kolczyki.
Opinia wystawiona w dniu 2016-05-31 09:34:47
Magdalena (Wroclaw) pisze:
To juZ ktoryś z kolei wyrób zakupiony w Medusaart, jak poprzednio sie nie zawiodłam pieknie I starannie wykonane kolczyki.
Opinia wystawiona w dniu 2016-05-29 09:19:33
Jarek (Bukowiec) pisze:
Swietne kolczyki :) spodobaly sie obdarowanej / uradowanej osobie. Dzieki!
Opinia wystawiona w dniu 2016-05-27 08:03:16
Aga (Chotomów) pisze:
To nie pierwszy mój zakup u Pani Agnieszki, kolczyki są śliczne, przesyłka błyskawiczna, jak zwykle jestem bardzo zadowolona.
Opinia wystawiona w dniu 2016-05-23 08:57:52
Ola (Warszawa) pisze:
Proste, pięknie wykonane. Jak zwykle. Nie pierwszy i nie ostatni :) zakup w Medusa Art. Baaardzo polecam!
Opinia wystawiona w dniu 2016-05-19 09:53:35
Zadowolona klientka (Białystok) pisze:
Super:)
Opinia wystawiona w dniu 2016-05-15 17:43:41
Anna-Maria (Józefów) pisze:
Niebiańskie, kosmiczne, błękitnookie kolczyki. Wyglądem przypominają mrugające UFO-stworki, a może latające kosmiczne mini-statki lub morskie żyjątka. Ciekawy wzór i mistrzowskie wykonanie. Kolczyki są niezwykłe, pracowicie wycięte w metalu, fantazyjnie ukształtowane - cieszą oczy i uskrzydlają wyobraźnię, jak wszystkie dzieła Pani Kingi Włodarczyk
Opinia wystawiona w dniu 2016-04-19 12:17:59
Ala (Józefów) pisze:
Rewelacyjny pierścionek! Przepiękny, mieniący się tęczowym blaskiem labradoryt skomponowany z ognistymi karneolami zamienił się w fantazyjnego, filigranowego, radosnego owadziego bobasa-wiercipiętka. Pani Kinga ubrała metal i minerały w promienną aurę sprawiając, że stworzonko sprawia wrażenie żywego, co stanowi jego nieodparty urok. Arcydzieło!
Opinia wystawiona w dniu 2016-04-19 12:04:47
Ala (Józefów) pisze:
Odlotowy, niepowtarzalny pierścionek w kształcie kosmicznego żelazka wzbudził mój zachwyt. Idealna, harmonijna kompozycja metalu i kamieni zauroczyła mnie. Niezwykle wygodny, mimo okazałych rozmiarów korony. Po prostu fantastyczny!!!
Opinia wystawiona w dniu 2016-04-16 19:24:15
Anna-Maria (Józefów) pisze:
Ciekawe, lekkie wizualnie, finezyjne kolczyki na każdą okazję. Przepiękne, pokryte złotymi iskierkami lapisy przykuwają wzrok, zdobią. Polecam Medusaart.
Opinia wystawiona w dniu 2016-04-16 19:19:42
Marzena (Radzików) pisze:
ładne nietuzinkowe kolczyki do noszenia na co dzień. udany zakup na dobry poczatek
Opinia wystawiona w dniu 2016-04-12 15:21:57
Ola (Warszawa) pisze:
Śliczne i perfekcyjnie wykonane. Polecam Medusaart
Opinia wystawiona w dniu 2016-04-10 10:18:03
(Warszawa) pisze:
Kolczyki piękne. Polecam zakupy w medusaart.
Opinia wystawiona w dniu 2016-04-10 10:15:42
Beata (Warszawa) pisze:
Wisior dotarl bardzo szybko. Piękna ponadczasowa klasyka. Pasuje do kupjonego kiedyś też w tej galerii pierścionka z labradorytem o tej samej barwie. Dziękuję bardzo.
Opinia wystawiona w dniu 2016-03-28 17:54:17
Małgorzata (Józefów) pisze:
Magiczny domek mały delikatny naszyjnik wykonany z niezwykłą starannoscia i miłośia. :-) To mój Magiczny domek...na drzewie. :-) Przytulny z czerwoną różą przy drzwiach z cudownym ażurowym oknem na strychu i migocacym księżycem w oddali. :-) Dziekuje Pani Kingo.:-) Polecam gorąco cudenka tej Artystki. :-) Goraco po
Opinia wystawiona w dniu 2016-03-28 12:23:59
towa (Wrocław) pisze:
Bransoletka jak na zdjęciach, bardzo ładnie wykonana. Ekspresowy czas dostawy. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia wystawiona w dniu 2016-03-20 20:50:52
Marta P. (Bydgoszcz) pisze:
Kolczyki super! Bardzo ładnie wykonane, klasyczne a zarazem z ciekawym i oryginalnym akcentem. To jest już moja druga para kolczyków od Mmedusaart i na pewno kupię kolejne. Polecam!
Opinia wystawiona w dniu 2016-03-20 10:18:46
Anna (Józefów) pisze:
Pałacyk doprawdy magiczny! Za chwilę przekręcę klucz w zamku, a w okienku zapali się światełko. Podleję różę przy schodkach i popatrzę w niebo... bajeczny wisior dla wielbicielek domowych ogródków i podróży do świata marzeń. Przepiękne wykonanie, uroczy design.
Opinia wystawiona w dniu 2016-03-15 19:02:04
Blanka (Ryki) pisze:
Kolczyki przecudne.Idealne dla błękitnookiej kobiety.Bardzo udany prezent na urodziny.Polecam!
Opinia wystawiona w dniu 2016-03-09 18:51:30
Magdalena (Wroclaw) pisze:
Szybka dostawa, dobra komunikacja ze sprzedajacym, starannie wykonany produkt, I zadowolony klient ktory napewno skorzysta z oferty galerii jeszcze nie raz...:))))
Opinia wystawiona w dniu 2016-02-19 09:21:38
Alicja (Józefów) pisze:
SeaDragon - ni to smok, ni to pławikonik - to morski słodziak ubrany w tęczową mgiełkę kamienia księżycowego. Elegancki w każdym calu, zalotnie mruga oczkiem. Niezwykły, uroczy wisior w baśniowym klimacie.
Opinia wystawiona w dniu 2016-02-11 17:28:01
Alicja (Józefów) pisze:
Zjawiskowy, niezwykły, srebrem na srebrze namalowany... Mały Książę zamyślony, zapatrzony w niezwykłą różę. I jego tajemnicza planeta. Kyanitowy wulkan wygasły, emaliowane gwiazdy i księżyc, czerwienią granatu mrugający czynny wulkan i cisza i gwiezdny pył... Absolutnie magiczny, cudowny. Maestria wykonania budzi niemy zachwyt. Dziękuję Pani Kingo!
Opinia wystawiona w dniu 2016-01-20 16:02:26
Grażyna (Kielce) pisze:
Uroczy pierścionek z tajemniczym agatem dendrytowym, który przenosi w czasie i przestrzeni...może zima, a może jakaś inna nieznana kraina...Dziękuję:-)
Opinia wystawiona w dniu 2016-01-12 23:11:17
Ania (Józefow) pisze:
Urokliwa, subtelna, pastelowa. Lekkość pióra połączona z kolorową mgiełką morganitów urzeka, czaruje oko. Ciekawa i oryginalna kompozycja, misterne wykonanie - niezwykła, jak wszystkie dzieła Pani Kingi.
Opinia wystawiona w dniu 2015-12-25 14:38:32
Sid (Józefow) pisze:
Ciekawe, przypominające kształtem i kolorem kosmiczny pojazd, intrygujące głęboką zielenią kolczyki. Lekkie, ale świetnie wyważone, niezwykle wygodne - noszę je z przyjemnością każdego dnia. Uniwersalne, eleganckie, a jednocześnie odlotowe, na każdą okazję.
Opinia wystawiona w dniu 2015-12-21 12:03:13
Ania (Józefow) pisze:
Niezwykły, oryginalny, intrygujący pierścionek z przepięknym, misternym wizerunkiem róży - oczarował mnie, gdy tylko go zobaczyłam. Uroku dodaje mu świetlisty, ciemnoniebieski, kosmiczny labradoryt. Na uwagę zasługuje fakt, iż pierścionek jest bardzo wygodny, przyjemny w użytkowaniu, świetnie się nosi, gdyż jest odpowiednio sprofilowany i wyważony.
Opinia wystawiona w dniu 2015-12-21 11:52:28
Kasia (Warszawa) pisze:
fantastyczna bransoletka, cały czas ją noszę :)
Opinia wystawiona w dniu 2015-12-02 18:24:24
Ola (Warszawa) pisze:
Kolczyki są piękne:) To mój kolejny zakup u Pani Kingi i mogę polecić MEDUSAART wielbicielkom ciekawego srebra.
Opinia wystawiona w dniu 2015-11-27 16:19:57
Ula (Dąbrowa Górnicza) pisze:
Bransoletka jest rewelacyjna :) Dziękuję i pozdrawiam :)
Opinia wystawiona w dniu 2015-11-20 12:01:59
Patrycja (Kielce) pisze:
Rybka nie z tej ziemi - niebanalny pomysł, piękne kamienie i kunsztowne wykonanie. Bardzo atrakcyjny pierścionek, który oczarował swoją oryginalnością od pierwszego wejrzenia...i teraz oczu oderwać od niego nie można:-)
Opinia wystawiona w dniu 2015-10-27 19:41:11
Ewa (Kraków) pisze:
Kolczyki dużo ładniejsze niż na zdjęciu. Piękny kamień w ciekawej oprawie. Bardzo staranne wykonanie.
Opinia wystawiona w dniu 2015-09-30 06:56:32
towa (Wrocław) pisze:
Bransoletka bardzo dobrze wykonana, jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach. Doskonały kontakt ze sprzedawcą, szybka przesyłka.
Opinia wystawiona w dniu 2015-09-08 12:31:56
Justyna Jakubowska (Kielce) pisze:
Kolczyki precyzyjnie wykonane, 100% satysfakcji.
Opinia wystawiona w dniu 2015-08-30 09:19:09
Ewa Dziubanii-Pniewska (Gdańsk) pisze:
Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem.Polecam bardzo.
Opinia wystawiona w dniu 2015-08-30 08:44:44
Anka Dubińska (warszawa) pisze:
Kwintesencja prostoty i elegancji. Nic dodać, nic ująć.
Opinia wystawiona w dniu 2015-08-24 23:19:28
Krystyna (58-100 Świdnica) pisze:
Efektowny, oryginalny, ładnie układa się na dłoni.W rzeczywistości ładniejszy, niż na zdjęciu.To mój drugi zakup, jestem i tym razem bardzo zadowolona. Dziękuję.
Opinia wystawiona w dniu 2015-08-15 13:21:31
Dorota (Warszawa) pisze:
Piękny, okazały pierścionek z ogromnej urody szmaragdem. Chłodzi w największe nawet upały i podkręca każdy strój.. Dziękuję Pani Kingo :)
Opinia wystawiona w dniu 2015-08-10 10:14:33
Anna (Jozefow) pisze:
Oryginalny, ciekawy pierscionek o dwuczęściowej formie i kontrastowej kolorystyce z filigranowymi akcentami. Oj, trzymajcie rybkę, bo wskoczy do wody zanim spełni trzy życzenia... Plusk! I popłynęła mrugając koralowym okiem... No cóż, niech ma to swoje rybie życie... skoro taka piękna.
Opinia wystawiona w dniu 2015-07-22 20:31:45
Sid (Jozefow) pisze:
Urocze w swojej prostocie krople płynnej zieleni mieniącej sie słonecznym ciepłem, zasnutej tajemniczymi szarościami labradorytowej mgły. A może to listeczki z wianka leśnej rusałki? A może zagubione ciżemki elfa?
Opinia wystawiona w dniu 2015-07-22 20:25:39
Sylwia Rybarczyk (Warszawa) pisze:
Duży, elegancki, wyrafinowany pierścień z labradorytem. Bardzo efektownie prezentuje się na palcu. Dodatkowo ma wygodną regulowaną obrączkę. Jest jedyny i niepowtarzalny. Oryginalny w swojej prostocie. Zwraca uwagę. Uwielbiam labradoryty.
Opinia wystawiona w dniu 2015-07-09 22:01:49
Sylwia Rybarczyk (Warszawa) pisze:
Przepiękny, oryginalny, specjalnie dla mnie. Odzwierciedla głębię morskich klimatów. Okazały wisior o ciekawym połączeniu oksydowanego srebra z ceramiką w kolorze indygo. Dodatkowo uzupełniony perłą i muszlą. Wspaniale prezentuje się z obrączką z topionego srebra i emalii. Bardzo przyciąga uwagę. Zdecydowanie pasuje do ryby w nazwisku.
Opinia wystawiona w dniu 2015-07-09 21:54:29
Sylwia Rybarczyk (Warszawa) pisze:
Cudowna, lekka w swej prostej formie, akurat na lato. Ma oryginalne ukryte zapięcie. Pasuje do wszystkiego. Jest bardzo wygodna w codziennym noszeniu. Idealnie układa się na ręku. Bardzo ją lubię. Polecam.
Opinia wystawiona w dniu 2015-07-09 21:46:14
Iwona (WARSZAWA) pisze:
Kolczyki są piękne. Mają rewelacyjnie rozwiązany kształt bigla, który sprawia, że mimo sporych rozmiarów i wagi noszą się rewelacyjnie, nie obciążają ucha. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia wystawiona w dniu 2015-07-08 20:26:51
Malgorzata (Warszawa) pisze:
Strange jest rzeczywiście strange, taki inny. Podoba sie bardzo.
Opinia wystawiona w dniu 2015-07-02 23:52:32
Jola Perkowska (Warszawa) pisze:
Bransoletka jest przepiękna, delikatna a zarazem posiadająca moc i wolność wilka. Bardzo dziękuję.
Opinia wystawiona w dniu 2015-06-30 08:35:46
Ala (Józefów k.Otwocka) pisze:
Oko smoka jest niezwykłym pierścieniem. To, co go wyróżnia, to jego podłużna forma, która swym kształtem autentycznie przypomina oko o zalotnym spojrzeniu! Nigdy nie spotkałam żadnej osoby, która miałaby na dłoni coś tak oryginalnego. Gdy zakładam Oko smoka mogę zatem poczuć się niepowtarzalnie.
Opinia wystawiona w dniu 2015-06-26 22:34:25
Patrycja (Kielce) pisze:
Ciekawe połączenie klasyki z nutką fantazji w modernistycznym stylu. Magiczny labradoryt mieni się odcieniami ulubionej zieleni, a towarzystwo oksydowanego srebra i złota dodaje mu wyjątkowego czaru. Bransoletka bardzo wygodna. Skromna i jednocześnie okazała – pięknie prezentuje się solo, jak i w duecie z równie eleganckim pierścionkiem Labgold:-)
Opinia wystawiona w dniu 2015-06-25 19:59:41
Anka Dubińska (Warszawa) pisze:
Szeroka, nieregularna konstrukcja obrączki z dwóch "zbitych" drutów i fasetowany szmaragd. Kolor kamienia - dająca upust fantazji mięta spowita delikatną mgłą; Duży , bardzo starannie wykonany pierścionek ,idealnie leżący na palcu. Kształt i kolor absolutnie niepowtarzalny.
Opinia wystawiona w dniu 2015-06-22 23:12:19
Małgorzata (Warszawa) pisze:
Bardzo piękne kolczyki w nieco industrialnej oprawie.Perly o nieregularnej niespotykanej formie. Tworzą świetny komplet z pierścieniem z duża biała perła o tez nieregularnej formie..Zwracają uwagę.
Opinia wystawiona w dniu 2015-06-19 08:12:52
Urszula (Kielce) pisze:
Subtelne, wyważone, piękne w swej prostocie - czyli takie jak lubię. Oczywiście wykonane z nienaganną starannością.
Opinia wystawiona w dniu 2015-06-02 16:56:18
Anka Dubińska (Warszawa) pisze:
Szalenie elegancki , duży pierścionek, którego ozdobą ,oprócz bajecznego labradorytu, jest finezyjna, uskrzydlająca go koronka. Sprawia wrażenie, jakby ważka przysiadła na chwil parę ..... .
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-26 21:48:42
Wieslawa Synowiec (Berlin) pisze:
Kolczyki sa bardzo ladne, eleganckie, estetyczne, utrzymane w surowym unikalnym stylu oraz bardzo starannie i umiejetnie wykonane. Dziekuje i serdecznie pozdrawiam:)
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-21 23:34:54
iza (elblag) pisze:
Bardzo efektowne i oryginalne kolczyki, ślicznie wyglądają na uszkach, starannie i porządnie wykonane, na pewno jeszcze się na coś skuszę bo jestem zachwycona :))
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-16 19:45:40
iza (elblag) pisze:
Kolczyki prześliczne, w rzeczywistości prezentują się bardziej okazale i uroczo niż na fotkach, starannie wykonane, blaszki grube i solidne. dziękuję :))
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-16 19:43:07
Anna (Ciechanów) pisze:
Piękny, oryginalny, starannie wykonany pierścionek. Efektownie prezentuje się na palcu. Mój ulubiony- zakładam go niemal każdego dnia.
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-13 11:17:42
Ala (Józefow) pisze:
Model ruchomy biały zdecydowałam się kupić jako prezent urodzinowy dla mojej przyjaciółki. Tak się składa, że moja przyjaciółka jest wielką miłośniczką pereł. Gdy zobaczyłam Model ruchomy biały, od razu pomyślałam, że to będzie idealny prezent dla tej konkretnej osoby! Drobniutkie perełki nadają pierścionkowi wiele kobiecego wdzięku i jednocześnie wizualnej lekkości. Myślę, że Model ruchomy biały przypadłby do gustu nie tylko miłośniczkom pereł, lecz także każdej wrażliwej i romantycznej kobiecie.
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-10 00:50:13
Ala (Józefow) pisze:
Geogold jest niezwykłym pierścionkiem przede wszystkim ze względu na przepiękny, duży i wypukły bursztyn, który użyto do jego wykonania. Gdy zakładam ten pierścionek, czuję się tak, jakbym miała na palcu małe słoneczko. Bursztyn Geogoldu ma jasny, kremowożółty kolor, co przyjemnie kojarzy się z wiosennym ciepłem. Geogold to absolutnie wyjątkowy pierścionek, który pokochałam od pierwszego wejrzenia!
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-10 00:41:49
Anka Dubińska (Warszawa) pisze:
niezwykłej urody kamienie, niby podobne, a jednak. Koronkowe skrzydełka... i ważki unoszą w powietrze. Kolczyki - jak z bajki. Przyciągają wzrok, kuszą wrażliwością autorki..., a właścicielka jest szczęśliwą posiadaczką czegoś oryginalnego i innego.
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-05 22:45:38
Anna-Maria (Józefow) pisze:
Finezyjny pierścień z niespodzianką na spodzie srebrnej oprawy, przypominający kształtem humbaka. Misterna forma kuta w metalu pieszczotliwie obejmuje magiczny labradoryt. Z mglistej, grafitowej toni kamienia wysączają się srebrno-zielono-cytrynowe pasma księżycowego światła. Pierścien to matowieje, to znowu lśni, przywodząc na myśl morskie stworzenie obmywane falami wody. Uwielbiam ten czarodziejski pierścień.
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-05 08:28:25
Sid (Józefow) pisze:
Słodkie, urocze, ale niebanalne miśki z nutą ekstrawagancji. Ciekawe krzemienie pasiaste w nietuzinkowej oprawie dla prawdziwego mężczyzny z poczuciem humoru.
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-05 08:02:33
Dorota Piotrowska (Warszawa) pisze:
Pierścionek urzekł mnie swoją formą i pięknem kamienia. Kiedy założyłam go na palec - już na nim pozostał. Dziękuję Pani Kingo.
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-03 21:26:47
Dorota Piotrowska (Warszawa) pisze:
Komplet cudny! Dokładnie taki, jak sobie wymarzyłam. Pani Kingo, dziękuję za realizację moich biżuteryjnych marzeń. Podziwiam Pani talent, wyobraźnię, umiejętność doboru materiału i formy.
Opinia wystawiona w dniu 2015-05-03 21:19:53
Anka Dubińska (Warszawa) pisze:
Surowość i prostota, "słodki przedmiot pożądania" innych kobiet, zdobiący bez reszty
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-29 23:43:22
Marzena (Warszawa) pisze:
PRZEPIĘKNE, wiele osób zwraca na niego uwagę :)
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-27 15:34:03
Ala (Józefów) pisze:
,,Faset Classical" jest pierścionkiem, który niewątpliwie przyciąga uwagę. Ilekroć go założę, tylekroć słyszę na jego temat zachwyty - ostatnio jedna z moich koleżanek nazwała go nawet ,,królewskim pierścieniem". Rzeczywiście, kiedy zakładam swój ,,Faset Classical" mogę poczuć się jak królewna z bajki! To, co czyni ten pierścień wyjątkowym, to przede wszystkim ogromny labradoryt o niespotykanej urodzie. Kamień, w zależności od oświetlenia i tego, pod jakim kątem się na niego patrzy, mieni się rozmaitymi kolorami - od morskozielonej szarości po żywy, radosny błękit letniego nieba. Pierścionek jest przy tym bardzo wygodny, w zasadzie mogłabym w nim nawet spać (do czego być może niedługo dojdzie, gdyż czuję się do niego mocno przywiązana). ,,Faset Classical", to ozdoba dłoni, która nawet z Kopciuszka uczyniłaby prawdziwą królową każdego spotkania!
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-26 22:42:29
Ala (Józefów) pisze:
Kolczyki ,,Lapisy w stylowej oprawie" są bezdyskusyjnie ponadczasowym rodzajem biżuterii, a przy tym bardzo pobudzają wyobraźnię - ich kształt może przypominać apetyczne owoce na miseczkach, mogą także kojarzyć się z wonnymi świeczkami w klimatycznych lichtarzykach. Ciekawym efektem jes też to, że lapisy nie są sztywno oprawione w metal - kamienie, w wyniku poruszania się kolczyka w uchu, obracają się wokół własnej osi, a przez to kolczyki w pewnym sensie sprawiają wrażenie jakby ,,żyły własnym życiem". ,,Lapisy w stylowej oprawie" są kolczykami, w których niewątpliwie każda kobieta może poczuć się niepowtarzalnie!
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-26 22:18:34
Ala (Józefów) pisze:
Imbryk Alicji, to absolutnie magiczny wisior, który kojarzy się z powieścią ,,Alicja w Krainie Czarów". Od chwili, w której zobaczyłam go na stronie Medusaart, nie mogłam przestać o nim myśleć. Wisior prezentuje się idealnie zarówno jako intrygujący dodatek do eleganckich strojów na szczególne okazje, jak i jako efektowny element ożywiający codzienne stylizacje.
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-26 22:04:46
Grażyna Wilkos (Kielce) pisze:
Bardzo delikatny i subtelny komplet. Prezentuje się pięknie. Ciekawe połączenie kamieni i oryginalny labradoryt z charakterystyczną niebieską żyłką. Komplet bardzo ładnie wykonany z dbałością o każdy szczegół. Całość budzi zachwyt i co ważne - nie tylko mój. Dziękuję
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-26 21:14:37
Ania (Ciechanów) pisze:
Jak wszystkie Twoje dzieła, jest niepowtarzalny, oryginalny, jedyny w swoim rodzaju. Czarnoksiężnik to piękny pierścionek! Faktycznie ma w sobie jakąś taką nutkę tajemniczości... Zwraca na siebie uwagę... :-)
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-26 12:30:24
Anna (Józefow) pisze:
Magiczny, uroczy naszyjnik zachwycający precyzją wykonania. Labradoryt mieni się odcieniami niebieści i szarości na tle oksydowanego srebra. Żuk sprawia wrażenie, jakby za chwilę miał poruszyć koronkową główką i odlecieć. Artystyczna kompozycja kamieni i ręcznie ciętego metalu przykuwa wzrok, zapada w pamięć, intryguje kunsztem wykonania.
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-26 12:09:42
Ania (Józefów) pisze:
Korale z naturalną fakturą roztaczają urok wysyconej czerwieni na tle oksydowanej srebrnej oprawy. Wyrafinowana kompozycja zaskakuje surowością oryginalnej formy, precyzyjnie wyciętej w metalu. Artyzm wykonania sprawia, że "Panny Koralowe" intrygują i zachwycają.
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-26 12:00:03
Anna Maria (Józefów) pisze:
Bajeczne kolczyki z nutą orientu, intrygujące niczym baśń Szeherezady. Ręcznie cięte srebro wydobywa dyskretny urok grafitowo-czarnych fasetowanych szafirów. Forma wyrafinowana w swej prostocie, zachwyca finezją wykonania, jak wszystkie dzieła Pani Kingi Włodarczyk.
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-26 11:55:54
Agnieszka (Biała Podlaska) pisze:
Oryginalna rzecz, dopracowana i piękna. Idealna na moim nadgarstku. Dziękuję :)
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-26 10:51:37
Małgorzata (Józefów) pisze:
Wspaniały!.:-D Cudny kamień i oryginalna oprawa. Choć duży, ale idealnie pasuje na wiosne i lato do moich kreacji. Jak zawsze polecam.!
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-25 11:50:10
Małgorzata (Józefów) pisze:
Przepiekny pierscionek.:-D Romans na wyspie Labrador...trwa......;-) ;-) Dziękuję i goraco polecam wyroby Pani Kingi.
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-25 11:46:15
Małgorzata (Józefów) pisze:
Nie lubię czaszek i to bardzo, ale Sugar Skull to nie taka normalna czaszka, to wiosenna kompozycja w której odnajdziemy serce, kwiatek, kamień i mnóstwo pozytywnej energii.. Polecam. :)
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-24 16:11:30
Małgorzata (Józefów) pisze:
Myślałam, że w temacie pierścionków już dawno wszystko zostało stworzone..Otóż myliłam się... W pracowni Pani Kingi nie ma rzeczy niemożliwych. Dowodem na to jest Princess Kyanit. Wspaniały kamień w oryginlnej oprawie. Polecam. :)
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-24 16:04:49
Małgorzata (Józefów) pisze:
Nie przepadam za broszkami, ale gdy zobaczyłam Karneolową Pani Kingi nie mogłam się obszeć wrażeniu, że jest stworzona dla mnie. :) Jest na prawdę wyjątkowa. Dziękuje i polecam. !!!
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-24 15:59:11
agnieszka kanik (Kęty) pisze:
śliczności:-)) małe dzieło sztuki jubilerskiej a do tego bardzo dobrze się nosi:-) wzbudza podziw i niekłamany zachwyt,bardzo dziękuję Pani Kingo:-))
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-24 08:17:36
Magdalena (Leicester) pisze:
Pieknie , bardzo starannie wykonany naszyjnik , nosze go prawie codziennie, dobre zestawienie kamieni.Produkt zostal wyslany szybko i kontakt z wykonawca byl bardzo dobry.To moj chyba czwarty produkt z medusaart.
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-23 22:36:42
Magdalena (Leicester) pisze:
Starannie wykonany product, bardzo dobrze sie nosi, szybka wysylka i dobry kontakt z artystka.
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-23 22:34:07
Katarzyna Szela (Opole) pisze:
Ciekawy wisior w letnich kolorach! Śliczny!
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-23 22:01:20
Katarzyna Szela (Opole) pisze:
Pomysł i wykonanie! Pierścionek genialny!
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-23 21:59:55
Katarzyna Szela (Opole) pisze:
Piękny pierścionek z intrygującym oczkiem !
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-23 21:58:52
Agnieszka (Biała Podlaska) pisze:
Cudna bransoletka, biżuteryjne oryginalne cudo: połączenie łańcuszka z kamieniami i srebrnymi elementami - świetny pomysł. Dziękuję :)
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-23 21:53:06
Agnieszka (Biała Podlaska) pisze:
Piękna, misternie wykonana, surowo minimalistyczna... Zupełnie w moim stylu i w moim guście :) Dziękuję :)
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-23 21:49:28
Barbara Cygan (Warszawa) pisze:
Komplet jest prześliczny ,kolczyki i pierścionek jest wygodny w codziennym noszeniu ,świetnie pasuje do jeansów i nie tylko
Opinia wystawiona w dniu 2015-04-22 12:02:35